Tel.:
China draad straightener fabrikant
Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

De kwaliteit is de ziel van het bedrijf!

Thuis

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

1. Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd een professionele fabrikant van opgepoetste staven en kabelstaven. Het wordt gevestigd in Anting-Stad, de Autostad van Shanghai. De fabriek heeft sterke technische sterkte en sterke onafhankelijke ontwikkeling. Het productontwerp is redelijk en de prestaties zijn perfect. De fabriek is bijgewerkt onophoudelijk meer dan tien jaar. Dit jaar, introduceerde het Duitse technologie en technologie om de derde generatie van het materiaal van de aluminiumlegering te veroorzaken. De prestaties zijn uitstekender en het model is mooier. De hoge precisie, stepless snelheidsregelgeving, het onmiddellijke omkeren, het hoge snelheidswerk, goede assemblage en gemakkelijk te demonteren, de fabriek zijn: „eerst kwaliteit-georiënteerd, zijn het krediet, de klant eerst“ voor bedrijfsdoeleinden, de totstandbrenging van een correct verkoopnetwerk om klanten de snelle en geschikte diensten aan te bieden, de producten in de belangrijke positie in China vele jaren geweest, heten wij warm nieuwe en oude klanten welkom samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.
2. Hoofd bedrijfswerkingsgebied: JZD-reeksgelijkrichter, GP reeks opgepoetste staafkabel

3. GP15-60 de kabelarranger van de type lichte staaf-heeft (a-type arranger van de reekskabel, de kabelarranger van de Breeks, de kabelarranger van de Creeks, arranger van de drie barlijn, parallelle arranger van de barkabel, die volgens tekeningenkabel apparaat schikken, ijzershell kabel apparaat schikken, aluminiumdraad wordt aangepast die apparaat schikken)
Draad en kabelmateriaal, draadtrekkenmateriaal - 1000/1250 kabelmachine, CQJ-reeks in een cirkelmachine, 400/500/630 grote vierkante machine van de boogstraal.
(1) de producten van de gelijkrichtersreeks: Deze reeks producten heeft ontwerp vooruitgegaan en volledig geavanceerde technologie in binnen- en buitenland geabsorbeerd. Het is een soort mechanische producten met uitstekende prestaties en hoge precisie. Alle belangrijkste delen worden gemaakt van hoogte - kwaliteitsmaterialen en thermisch behandeld. Het rechte type van wielgroef heeft V-type en r-type, hoge precisie die douane dik maken rechtmakend wiel, harde legering die wiel rechtmaken, kokertype die van het legeringsstaal wiel etc. rechtmaken dragen. De groeftype ruwheid is boven 0,8, ervoor zorgend dat de staaldraad geen krassen en krassen die heeft, die de vlakheid van de staaldraad verbeteren, de zachtheid van de staaldraad verbeteren, en volledig de staaldraad verbeteren. Slackness van de staaldraad en andere indicatoren voldoen aan de technische vereisten, en de levensduur van de gelijkrichter wordt verdubbeld. Uitbreiden van productkwaliteit is vergelijkbaar met ingevoerde gelijkrichters.
Gelijkrichterstype: de de gelijkrichtersreeks van de pareldraad, de gelijkrichtersreeks van het staalkoord, Co2-gas beschermde de gelijkrichtersreeks van de lassendraad, van het de draadroestvrije staal van het de lentestaal de reeks van de de draadgelijkrichter, middelgrote en lage de gelijkrichtersreeks van de koolstofdraad, draadkabel de gelijkrichtersreeks, enz., diverse speciale specificatiesgelijkrichters voor gebruikers kan ook produceren.

Kabel die toebehoren schikken - loodkader, draadvat, ceramische inleiding, gidsspoor, saldospoor, het omkeren wapen, beweegbaar wapen, de torsielente, de compressielente, schacht, het huisvesten
Speciale lagers voor kabel het schikken - speciale lagers, V-vormige lagers, Z6003 Z6005 Z6007 Z6009 Z6010 Z6011 Z6012 Z6013 Z6014 en andere modellen.
Kabeladapter-Teller, Gelijkrichter, Meter, Motormacht
4. Hoofdzakelijk dienend de draad en kabelindustrie, draadtrekkenmateriaal, metaalproducten, de textielindustrie, omhulsel, plastic zakken, druppelbevloeiingsriemen, draadkabels, elektronische producten, dragerbanden, machtskabels, communicatie kabels,
5. Het bedrijf heeft het vertrouwen van vele klanten in Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong, Shandong en Hebei gewonnen. Wij hebben een contract op lange termijn en stabiel met ons bedrijf één jaar ondertekend. Wij zijn geinteresseerd in komst bezoeken en onderhandelen.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Qipang

Aantal werknemers : 50~200

Jaarlijkse omzet : 1200-2000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Shanghai Industriële Qipang specialiseert zich in de productie en de verkoop van opgepoetste staven, verminderde lagers, draad en kabelmateriaal. De grootte van kabelarranger kan worden aangepast. GP15 aan GP60-type, volledige model, voldoende levering,
Draad en kabelmateriaal: richtende machine, windende machine, de machine van de draadtoepassing, van een lus voorziende machine, beugel etc.
Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd hoofdzakelijk bezig geweest met de verrichting van de optische staafkabel, het type van kabel GP15-GP60, kan de grootte worden aangepast. Opgepoetste staaf, gidsspoor, gelijkrichter, V-vormig lager, draadwiel, draadbuis, het speciale dragen Z6003 Z6005 Z6007 Z6009 Z6010 Z6011 Z6012 Z6013 Z6014 en andere modellen.
Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd een professionele fabrikant van opgepoetste staven en kabelstaven. Het wordt gevestigd in Xinyi-Provincie, een beroemde historische en culturele stad. De fabriek heeft sterke technische sterkte en sterke onafhankelijke ontwikkeling. Het productontwerp is redelijk en de prestaties zijn perfect. De fabriek is bijgewerkt onophoudelijk meer dan tien jaar. Dit jaar, introduceerde het Duitse technologie en technologie om de derde generatie van het materiaal van de aluminiumlegering te veroorzaken. De prestaties zijn meer ** en het model is mooier.
De fabriek is: „eerst kwaliteit-georiënteerd, is ****, klant“ voor bedrijfsdoeleinden, de totstandbrenging van een correct verkoopnetwerk, die klanten aanbieden de snelle en geschikte diensten, producten in de binnenlandse status vele jaren geweest, zijn wij enthousiaste Welkome nieuwe en oude klanten samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.
Hoofdzakelijk dienend de draad en kabelindustrie, draadtrekkenmateriaal, metaalproducten, de textielindustrie, omhulsel, plastic zakken.

 

bedrijfsdiensten

Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd een professionele fabrikant van opgepoetste staven en kabelstaven. Het wordt gevestigd in Internationale de Ontwikkelingsstreek van Shanghai Jiading. De fabriek heeft sterke technische kracht en sterke onafhankelijke ontwikkeling. Het productontwerp is redelijk en de prestaties zijn perfect. De fabriek is bijgewerkt onophoudelijk meer dan tien jaar. Dit jaar, introduceerde het Duitse technologie en technologie om de derde generatie van het materiaal van de aluminiumlegering te veroorzaken. De prestaties zijn uitstekender en het model is mooier. De hoge precisie, stepless snelheidsregelgeving, het onmiddellijke omkeren, het hoge snelheidswerk, goede assemblage en gemakkelijk te demonteren, de fabriek zijn: „eerst kwaliteit-georiënteerd, zijn het krediet, de klant eerst“ voor bedrijfsdoeleinden, de totstandbrenging van een correct verkoopnetwerk om klanten de snelle en geschikte diensten aan te bieden, de producten in de belangrijke positie in China vele jaren geweest, heten wij warm nieuwe en oude klanten welkom samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.
 

Bedrijfteam

Gevestigd in 2008, verleent ons bedrijf de professionele IT technische diensten voor alle gangen van het leven. Na meer dan drie jaar van het harde werk en ontwikkeling, hebben wij een bepaalde schaal en een sterkte. Wij hebben nu een bekwaam IT de dienstteam met de uitstekende dienst. Kwaliteit, professionele en veilige technische de dienststerkte, om de hogere en betere IT diensten voor verschillende groepen gebruikers te verlenen.
Onze de dienstprojecten: ondernemingscomputer delocaliseringsonderhoud, het huisreparatie van de computerreparatie, de delenverkoop van de computerassemblage, netwerk techniek geïntegreerde bedrading, controleinstallatie en onderhoud, professionele gegevensterugwinning, serverlan vorming, het onderhoud van het printerfaxapparaat, het MKB-websitebouw, enz. Het onderhoudt integratiebedrijf.
de dienst van 24 uur: om het dagelijkse gebruik van klanten te steunen het werk en, Ruibao-gebruikt de Computer de meest geavanceerde technologie om gebruikers te dienen 24 uur per dag, en verleent verre hulp en telefoonsteun kosteloos.
Ons doel is ernaar te streven de meest bevredigende IT provider voor alle gebruikers te zijn. Wij geloven dat wij beter met uw steun zullen doen. Bedrijfprofiel.
Onze filosofie: „Eerst op integriteit-gebaseerd, hangt de sterkte, van ganser harte voor klanten“, ons bedrijf de klantgerichte, op dienstverlening gerichte bedrijfsfilosofie, met uitstekende IT de dienstkwaliteit, professionele technische de dienststerkte aan, bekwaam klantenserviceteam, waarborgen wij klanten om op de weg in het informatietijdperk, en in de geest van stabiliteit, ontwikkeling, loyaliteit, efficiency, eenheid en innovatie, eerbiedtalenten te berijden om aandacht aan technologie te besteden, zodat de klanten van de maximale voordelen kunnen genieten terwijl het genieten van van de recentste verwezenlijkingen in informatietechnologische ontwikkeling.

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.
ruimte 602, NO.26, Lane362, Moyu-weg, Anting-stad, jiading district, Shanghai, 201805
Tel.:86-512-36835907
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit draad straightener Leverancier. © 2019 - 2020 wirestraightenermachine.com. All Rights Reserved.