Tel.:
China draad straightener fabrikant
Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

De kwaliteit is de ziel van het bedrijf!

Thuis

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Rollen van de draadgelijkrichter voor verkoop
Van goede kwaliteit De Rollen van de draadgelijkrichter voor verkoop
Klantenoverzichten
De kwaliteit van de producten van het bedrijf is gewaarborgd, en er is geen behoefte om zich over naverkoopproblemen ongerust te maken.

—— Daniel Hicoman

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd een professionele fabrikant van opgepoetste staven en kabelstaven. Het wordt gevestigd in Internationale de Ontwikkelingsstreek van Kunshan Huaqiao. De fabriek heeft sterke technische kracht en sterke onafhankelijke ontwikkeling. Het productontwerp is redelijk en de prestaties zijn perfect. De fabriek is bijgewerkt onophoudelijk meer dan tien jaar. Dit jaar, introduceerde het Duitse technologie en technologie om de derde generatie van het materiaal van de aluminiumlegering te veroorzaken. De prestaties zijn uitstekender en het model is mooier. De hoge precisie, stepless snelheidsregelgeving, het onmiddellijke omkeren, het hoge snelheidswerk, goede assemblage en gemakkelijk te demonteren, de fabriek zijn: „eerst kwaliteit-georiënteerd, zijn het krediet, de klant eerst“ voor bedrijfsdoeleinden, de totstandbrenging van een correct verkoopnetwerk om klanten de snelle en geschikte diensten aan te bieden, de producten in de belangrijke positie in China vele jaren geweest, heten wij warm nieuwe en oude klanten welkom samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.

  Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd de belangrijkste productie: rollende ringsaandrijving, draad die rollen, buis rechtmaken die machine rechtmaken, dwarseenheid, de dwars hoofd rollende doos van de rings dwarsaandrijving.

  neem en betalend machines. op.

   

  De Rolling foto van de rings dwarsproductie-eenheidworkshop:

   

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

   

  Rol het winden machinefoto van productieworkshop:

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

   

  Draad die machinefoto van productieworkshop rechtmaken:

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

   

  Verpakking om te tonen:                    Tentoonstellingsfoto's: 

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

   

   

 • OEM / ODM

  Is Industrieel Co. van Shanghai Qipang, Ltd een professionele fabrikant van opgepoetste staven en kabels. Het wordt gevestigd in Anting-Stad, de Autostad van Shanghai. De fabriek heeft sterke technische sterkte en sterke onafhankelijke ontwikkeling. Het productontwerp is redelijk en de prestaties zijn perfect. De fabriek is bijgewerkt onophoudelijk meer dan tien jaar. Dit jaar, introduceerde het Duitse technologie en technologie om de derde generatie van het materiaal van de aluminiumlegering te veroorzaken. De prestaties zijn uitstekender en het model is mooier. De hoge precisie, stepless snelheidsregelgeving, het onmiddellijke omkeren, het hoge snelheidswerk, goede assemblage en gemakkelijk te demonteren, de fabriek zijn: „eerst kwaliteit-georiënteerd, zijn het krediet, de klant eerst“ voor bedrijfsdoeleinden, de totstandbrenging van een correct verkoopnetwerk om klanten de snelle en geschikte diensten aan te bieden, de producten in de belangrijke positie in China vele jaren geweest, heten wij warm nieuwe en oude klanten welkom samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.

  2. Hoofd bedrijfswerkingsgebied: Hoofd bedrijfswerkingsgebied: GP15-60 de kabelarranger van de type optische staaf-heeft (a-type arranger van de reekskabel, de kabelarranger van de Breeks, de kabelarranger van de Creeks, de kabelarranger van de drie barlijn, Parallelle barkabel, naar maat gemaakte kabel volgens tekeningen, ijzershell kabel, lasapparaat 630 van de aluminiumdraad de grote vierkante machine van de boogstraal. Kabel die toebehoren schikken-loodkader, draadvat, ceramische inleiding, gidsspoor, saldospoor, het omkeren wapen, beweegbaar wapen, de torsielente, van de compressielente, het roteren schacht, speciaal lager voor dooskabel het schikken - speciaal lager, V-type Lagers, Z6003 Z6005 Z6007 Z6009 Z6010 Z6011 Z6012 Z6013 Z6014 en andere modellen. Kabeladapter-Teller, Gelijkrichter, Meter, Motormacht

  3. Hoofdzakelijk dienend de draad en kabelindustrie, draadtrekkenmateriaal, metaalproducten, de textielindustrie, omhulsel, plastic zakken, druppelbevloeiingsriemen, draadkabels, elektronische producten, dragerbanden, machtskabels, communicatie kabels, optische kabelproducten.

  4. Goedkeurend internationale geavanceerde kwaliteitscontrole en productietechnologie, CNC het machinaal bewerken en lopende bandverrichting, is het momenteel de grootste fabrikant van de wereld van opgepoetste staven en walsdraden met de hoogste productie en het verkoopvolume. Tegelijkertijd, produceert het 400/500/630 grote vierkante machine van de boogstraal en 1000/1250 kabelmachine. MH-het reeksvat die machine intrekken is uniek in ons bedrijf en in automobiele draad en de lassende draadindustrie wijd gebruikt. De CQJ-reeksen van een lus voorziende machines worden gebruikt door de meeste fabrikanten in de draad en kabelindustrie. Het diverse intrekbare en opnieuw opwindende materiaal dat speciaal voor fabrikanten wordt ontworpen is geprijst door de industrie. om de nauwkeurigheid van de producten te verbeteren, gebruikt het bedrijf een groot aantal van CNC materiaal zoals machinaal bewerkende centra. Vergeleken met gelijkaardige producten, heeft het de kenmerken van hoog rendement, energie - besparing en hoge kostenprestaties, die zijn producten maken in de markt concurrerender. De producten van het bedrijf hebben een aantal octrooien van de intellectuele eigendomtechnologie en wonnen de „draad van China en van de het materiaalgebruiker van de kabelindustrie bevestigde het de kwaliteits betrouwbare product productiecertificaat“ en „de draad en de kabel van de de gebruikerskwaliteit van het de industriemateriaal van China de betrouwbare producten“ en andere erecertificaten.

  5. Het bedrijf heeft het vertrouwen van vele klanten in Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong, Shandong en Hebei gewonnen. Het heeft een stabiel contract op lange termijn met ons bedrijf één jaar ondertekend.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

  Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

 • R & D

     Hoofdzakelijk dienend de draad en kabelindustrie, draadtrekkenmateriaal, metaalproducten, de textielindustrie, omhulsel, plastic zakken, druppelbevloeiingsriemen, draadkabels, elektronische producten, dragerbanden, machtskabels, communicatie kabels, optische kabelproducten.

  Goedkeurend internationale geavanceerde kwaliteitscontrole en productietechnologie, CNC het machinaal bewerken en lopende bandverrichting, is het momenteel de grootste fabrikant van de wereld van opgepoetste staven en walsdraden met de hoogste productie en het verkoopvolume. Tegelijkertijd, produceert het 400/500/630 grote vierkante machine van de boogstraal en 1000/1250 kabelmachine. MH-het reeksvat die machine intrekken is uniek in ons bedrijf en in automobiele draad en de lassende draadindustrie wijd gebruikt. De CQJ-reeksen van een lus voorziende machines worden gebruikt door de meeste fabrikanten in de draad en kabelindustrie. Het diverse intrekbare en opnieuw opwindende materiaal dat speciaal voor fabrikanten wordt ontworpen is geprijst door de industrie. om de nauwkeurigheid van de producten te verbeteren, gebruikt het bedrijf een groot aantal van CNC materiaal zoals machinaal bewerkende centra. Vergeleken met gelijkaardige producten, heeft het de kenmerken van hoog rendement, energie - besparing en hoge kostenprestaties, die zijn producten maken in de markt concurrerender. De producten van het bedrijf hebben een aantal octrooien van de intellectuele eigendomtechnologie en wonnen de „draad van China en van de het materiaalgebruiker van de kabelindustrie bevestigde het de kwaliteits betrouwbare product productiecertificaat“ en „de draad en de kabel van de de gebruikerskwaliteit van het de industriemateriaal van China de betrouwbare producten“ en andere erecertificaten.

  Het bedrijf heeft het vertrouwen van vele klanten in Shanghai, Jiangsu, Zhejiang, Guangdong, Shandong en Hebei gewonnen. Het heeft een stabiel contract op lange termijn met ons bedrijf één jaar ondertekend.

Contactgegevens
Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.

Contactpersoon: Miss. Yentl Ma

Tel.: 86-512-36835907

Fax: 86-0512-36835907

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Shanghai Qi Pang Industrial Co., Ltd.
ruimte 602, NO.26, Lane362, Moyu-weg, Anting-stad, jiading district, Shanghai, 201805
Tel.:86-512-36835907
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit draad straightener Leverancier. © 2019 - 2020 wirestraightenermachine.com. All Rights Reserved.